در این رابطه ، و بهترتیب دماهای بخار تولیدی افکت آخر و ورودی به کندانسور، آب تغذیه (خروجی گرمشده آب دریا از کندانسور) و آب دریا است. همچنین مقدار معرفیشده در اینجا اندکی با رابطهی معرفیشده برای افکتها متفاوت است که بهشکل زیر تعریف میگردد:
برای دانلود متن کامل این پایان نامه به سایت pipaf.ir مراجعه نمایید. |
(۲-۵۶) |
ضریب انتقال حرارت آب در حال گرم شدن درون لولههای کندانسور:
ضریب انتقال حرارت آب شور داخل لوله برای سیستمهای آبشیرینکن توسط وانگنیک بهشکل زیر ارائه شده است]۱۳ [:
(۲-۵۷) |
در رابطهی بالا، T دمای میانگین ورودی و خروجی آب شور کندانسور است که بهصورت تعریف میشود و برحسبC ᵒ است. همچنین X نیز غلظت آب شور داخل لولهها و واحد آن برحسب درصد وزنی است. و قطر داخلی و خارجی لولهها بر حسب متر میباشند. سرعت جریان داخل لوله از طریق رابطهی زیر بهدست میآید:
(۲-۵۸) |
در این رابطه دبی جرمی آب خنککن ورودی از دریا (kg/s) است که پس از گرمشدن در کندانسور به دریا بازمیگردد و دبی جرمی آب تغذیه ورودی به مجموعهی افکتهاست. تعداد حدسی اولیه برای لولههای کندانسور و Pass بیانگر تعداد مسیرهای لولههای کندانسور است.
ضریب کلی انتقال حرارت در افکتها:
رابطهی آن برحسب شعاع خارجی لولههای افکتها عبارتاست از:
(۲-۵۹) |
در اینجا ضریب کلی انقال حرارت افکتها و با یکای (W/m2.K) است. ضرایب رسوب سطح خارجی لولهها که در سمت آب پاششی دریا قرار دارد ( ) در حدود (K.m2/W) 0002/0 و ضریب رسوب سطح داخلی لولهها ( ) که در سمت بخار در حال کوندانس است خیلی نزدیک به صفر است. ضریب هدایت حرارتی جنس لولههای افکتها و با یکای (W/m.K) میباشد.